KWAAITAAL

Reparatie

Is er na de inspectie vastgesteld dat de vloer gerepareerd moet worden, dan is de manier van reparatie afhankelijk van hoe groot de schade per  element is.

Licht beschadigde vloerelementen worden hersteld door reparatie van het beton en kathodische bescherming van het wapeningsstaal met zink. Hierdoor wordt het ontstaan en het uitbreiden van betonschade actief tegengegaan.

Zwaar beschadigde vloerelementen ondersteunen of versterken wij constructief met opspanliggers en staalprofielen. Hierbij wordt per element een verzinkt stalen constructie aangebracht die de draagkracht van het element direct overneemt.

Door het toepassen van deze moderne oplossingen zijn de handelingen onder de vloer tot een minimum beperkt en is daardoor ook de overlast minimaal.

kwaaitaal reparatie

Door Inspect BV wordt na oplevering van de herstelwerkzaamheden de kwaliteit van de gehele kwaaitaalvloer van de woning voor 20 jaar gegarandeerd conform de gestelde eisen in de CUR-Aanbeveling 79 en BRL 281 8. Dit geeft u de zekerheid dat de kwaaitaalvloer gedurende deze termijn van tenminste 20 jaar voldoet aan alle in de CUR-Aanbeveling 79 en BRL 281 8 gestelde eisen.

Contact Opnemen

ONZE GEGEVENS

Twijfelt u of u een Kwaaitaalvloer hebt of wilt u weten of uw Kwaaitaalvloer ook schade heeft opgelopen? Neem dan contact met ons op voor een inspectieafspraak en een vrijblijvende offerte om het probleem op te lossen.

Telefonisch

0345 - 47 66 11

Per E-mail

info@inspectbv.nl

Inspectie Aanvragen

DOE HET HIER

* Deze velden zijn vereist